美帝网www.misdr.net

美帝网

 

www.misdr.net

 

Launched in December 2015, Misdr (www.misdr.net) is the online shopping destination of choice for chinese  consumers looking for Imported goods(milk、wine、snacks),value and convenience.

Misdr saves a lot of time and money for customers.

Maximum discount to customers.

美帝是一个利用互联网为手段,销售商品和服务的网站。在这里你可以放心购买到进口奶粉,化妆品,红酒,农产品,香水,优惠券等等日用品。

也兼营海淘,代购业务。让大家买进口货物不用远飞万里到香港日本韩国加拿大美国购买。直接在美帝网就可以下单购买,节省大家的时间。

美帝网隶属于远立发展。

廣告

發表迴響

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s